Natuursteen is altijd een goed idee!

Natuursteen voor binnen & buiten! Niets gaat boven de kwaliteit en de natuurlijke look en feel van natuursteen. Natuursteen is een natuurlijk, duurzaam en slijtvast product met variatie in kleurnuances en structuur. Door het tijdloze karakter en stijlvolle uiterlijk zijn er talloze toepassingen voor binnen en buiten te bedenken. In de tuin vormt deze hardsteen een perfect geheel met uw aanplanting en binnenshuis zorgt het voor sfeer, klasse en gezelligheid.  Of u nu aan het bouwen of verbouwen bent, natuursteen kopen is altijd een goed idee.

Ons aanbod natuursteen

Naast natuursteen van eigen bodem (Belgische blauwe hardsteen), importeert All Import Tegels rechtstreeks vanuit Vietnam, India, Egypte, Turkije, Griekenland, Portugal, China, Ierland… Hier zoeken onze eigen werknemers de gewenste tegels van de beste kwaliteit voor u uit.

Door een steeds ruimer aanbod en de rechtstreekse import is natuursteen verkrijgbaar in verschillende prijsklassen. All Import Tegels te Sint-Gillis-Waas garandeert dan ook steeds de beste prijs/kwaliteit.

Natuurstenen terras