Over All Import Tegels

All Import Tegels met toonzaal gevestigd te Sint-Gillis-Waas, is een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in Keramische binnen- & buitentegels, Natuursteen, Parket én Maatwerk. Bij ons vindt u steeds de beste prijs/kwaliteit verhouding. Hiervoor werken wij dan ook nauw samen met onze fabrikanten uit Italië, Spanje, Frankrijk, Brazilië, Griekenland, China, India, Vietnam, Ierland, eigen land,…

Wat begon bij 1 container, resulteerde al gauw in een bloeiende zaak in het Waasland met vele containers uit verschillende landen. Alleen zo kunnen wij u het beste materiaal garanderen. Ook onze professionele CNC-machines zorgen ervoor dat wij alles op maat van de klant kunnen verwerken.

U bent op zoek naar keramische tegels, wandtegels, terrastegels, vloertegels of natuursteen voor uw nieuwbouw of renovatie te Sint-Niklaas, Beveren of Temse? Aarzel niet en breng ons een bezoekje!

Toonzaal All-Import Tegels

Bezoek onze showroom

U kan bij ons in onze showroom of toonzaal te Sint-Gillis-Waas terecht voor het bezichtigen van een ruim assortiment keramische tegels, natuursteen, maatwerk en meer. Wij geven u ter plaatse deskundig advies. Of u nu op zoek bent naar tegels voor binnen of buiten, voor uw oprit, terras, badkamer, keukenblad, noem maar op. Samen denken we mee aan de gepaste oplossing voor uw project.

Kom dus zeker eens een kijkje nemen in onze grote showroom met tal van inspiratieboxen en laat u begeleiden onder deskundig advies. Wij verwachten u graag!

Toonzaal All-Import Tegels

Filosofie van het bedrijf

Het doel van All-Import Tegels is om onze klanten tevreden te stellen. Dit trachten we te verwezenlijken door de hoogste kwaliteit aan de beste prijs aan te bieden. Een goede service staat hierbij garant waardoor u steeds op professioneel advies kunt rekenen.

Een aantal punten dragen bij tot klanttevredenheid:

  • Wij als zaakvoerders gaan jaarlijks onze fabrikanten bezoeken waardoor we zelf de kwaliteit kunnen controleren. Bovendien hebben we ginds ter plaatse onze eigen mensen die constant voor ons de beste kwaliteit uitzoeken en selecteren, hierdoor kunnen we aan u de beste kwaliteit garanderen.
  • Wij staan dagelijks in contact met onze fabrikanten zodat we steeds vlug op de eisen en wensen van de klant kunnen inspelen.
  • Wij beschikken steeds over 15.000-20.000 m2 voorraad, deze wordt continue aangevuld waardoor we de meeste soorten op stock hebben.
  • Snelle levering van maatwerk is onze troef.
  • Wij geven professioneel advies voor zelfplaatsing, alsook helpen wij graag bij het zoeken naar een geschikte plaatser.